KO DARĪT RANDIŅĀ, ROMANTISKAJĀ NAMIŅĀ?

Kā pavadīt laiku namiņā, tā lai nepaliek garlaicīgi, bet izdotos kvalitatīvi atpūsties?

Visbiežāk prātā nāk SPA atpūta, gardas vakariņas sveču gaismā ar skaistu skatu, romantiska filma vai kāds interesants raidījums. Šo sarakstu lieliski papildina galda spēles, ne tikai standarta galda spēles, bet arī pikantas un romantiskas spēles pieaugušajiem, lai vakaru pavadītu kaislīgā noskaņojumā. Jebkurā gadījumā, relaksēties un ļauties atmosfērai un sajūtām ir svarīgākais.

Romantiskas Spēles Pāriem

Daži padomi kā pavadīt romantisku vakaru kopā:

Dejas. Cik bieži jūs dejojat ar savu partneri? Kad pēdējo reizi to darījāt? Varbūt ir vērts atcerēties kā esat dejojuši vai pamēģināt ko jaunu un neierastu? Jautras dejas uzmundrinās, savukārt, romantiskas un kaislīgas dejas aizraus. Pikantas dejas palīdzēs atbrīvoties vakara turpinājumam.
Šādi vakari atbrīvo un satuvina partnerus, jūs noteikti gribēsiet atkārtot šādus randiņus biežāk! Pirms randiņa padomājiet, kādas dejas gribat izbaudīt un laicīgi sagatavojiet atbilstošu playlisti. Noteikti var izmantot jau gatavās playlistes Youtube vai Spotify, tur var atrast neskaitāmus variantus dažādām gaumēm un vajadzībām.

Mūzika Pikantām dejām:

Don’t be so shy
Midnight Seduction – A Bedroom Mix (Sexy Wave Mix 2019)
Bedroom Mix 2017 (Sexy Love Making Music)

Mūzika Jautrām dejām:

Romantic Latin Dance  2021 Playlist
Latin Summer Mix 2021 
IBIZA SUMMER MIX 2021 

Izvēlaties dziesmas, kas jums abiem patīk un rada pozitīvas emocijas!

Galda spēles diviem. Pat parastās kārtis vai twister diviem var būt pikanta un patīkama laika pavadīšana. Piemēram, jūs varat spēlēt uz izaicinājumu. Kad gribas justies kā bērnībā, var sarīkot spilvenu cīņu. Jūs varat viens otram noslēpt nelielus pārsteigumus un noorganizēt meklēšanu ar karti. Jebkura spēle var iegūt erotisku nokrāsu, ja to spēlē pāris. Un, ieslēdzot iztēli, varat ne tikai romantiski, bet arī jautri izklaidēties kopā ar mīļoto.

Pikantas spēles diviem. Iesakām OpenMity Latvijā radītas pāru spēles pieaugušiem, lai piešķirtu randiņam dzirkstelīti un rotaļīgumu, kā arī pikantus piedzīvojumus, kas sniegs neparastas sajūtas, emocijas un baudu tev un partnerim. Nerātnas spēles pieaugušiem ļaus ne vien labāk iepazīt partneri, bet arī būs lielisks priekšspēles elements, kas padarīs randiņu intīmāku un rotaļīgāku.

OpenMity Erotiska Spēle Diviem
Pikanto Kaislību Spēle Pāriem

Drosmīgs fotopiedzīvojums. Ļaušanās jutekliskai fotosesijai pie profesionāla fotogrāfa vai mājas apstākļos būs ne vien neparasts piedzīvojums, bet arī ļaus vēl ilgu laiku pēc notikušā to atcerēties. Noorganizējiet paši sev fotosesiju, tā var būt romantiska un pat pikanta. Jūs varat iet vēl tālāk un nofilmēt savu mīlēšanos. Tas radīs jaunas emocijas un uzbudinājumu, un vecumdienās būs lielisks video, kas palīdzēs atcerēties skaistus mirkļus.

Masāžas eļļa vai svece. Palutiniet viens otru ar pikantu un relaksejošu masāžu ar masāžas eļļas sveci. Ieslēdziet romantisku mūziku fonā (piemēram, šo: Romantic music) un iededziniet sveces. Nav nekā jutekliskāka par lēniem un maigiem pieskārieniem. Pieskārieni un masāža ne vien uzlabo fizisko un garīgo pašsajūtu, bet arī stiprina attiecības. Īpaši izsmalcinātam rituālam noderēs masāžas svece. Tā var būt arī lieliska dāvana – gan svece siltumam un mājīgumam, gan masāžas eļļa siltiem un maigiem pieskārieniem.

Romantiska Atpūta Diviem - Masāžas Sveces

Neatvairāms apģērbs. Padomājiet par īpašu apģērbu randiņam.
Elegantas zeķes, korsete un erotiska satīna apakšveļa ļaus justies valdzinoši gan guļamistabā, gan ārpus tās. Bet lomu spēļu kostīmi, kaķenes tērpi un biksītes ar speciālu atvērumu sakarsēs temperatūru ikvienā guļamistabā.

SPA procedūru un pirts apmeklējums. Kopīgi baudāmas SPA un pirts procedūras apvieno relaksāciju ķermenim un garam. Kopā ar vērtīgi un veselīgi pavadītu laiku, tas noteikti spilgti paliks atmiņā. Dažāda veida masāžas, pirts apmeklējumi un ūdens procedūras var sniegt baudījumu ikvienam.

Garšīgas vakariņas. Jūs varat pasūt garšīgu ēdienu uz namiņu vai uztaisīt kopā vakariņas pēc jaunas receptes. Kopīgas aktivitātes satuvina, tajā skaitā arī ēdiena gatavošana. Nolieciet malā garlaicīgo boršču un kotletes, atrodiet interesantu recepti un kopā pagatavojiet kaut ko garšīgu. Nevajadzētu aizrauties ar smagiem un taukainiem ēdieniem – var pietrūkt spēka turpināt vakaru. Bet dārzeņi, sautējumi un interesanti deserti patiks ikvienam! Turklāt, ēdienu pagatavošanu var uztaisīt kā jautru laika pavadīšanu. Aizsienat vienam no jums acis un otrs palīdz gatavot, spēlēšanas formā. Paralēli fotografējiet jūsu piedzīvojumu.

Filmu vakars. Jā, randiņos arī var vienkārši saorganizēt sev filmu vakaru. Ne vienmēr mums sanāk atrast laiku filmai un mierīgi baudīt procesu. Paņemot gultā ko garšīgu un glāzi vīna, iegulties zem siltas segas ar savu mīļoto. Svarīgi pareizi izvēlēties filmu, jo labas filmas arī randiņā palīdz noskaņoties romantiskam piedzīvojumam. Labāk jau iepriekš izvērtēt filmas un sagatavot sarakstu ar foršiem variantiem, lai randiņā netērētu laiku meklēšanai. Svarīgi izvelieties pozitīvas vai romantiskas filmas. Šeit, piemērām, var atrast kādu labu filmu jūsu randiņam: Best Romantic Movies Netflix

Randiņam noteikti vēlams sagatavoties, lai pārsteigtu savu mīļo cilvēku ar kaut ko neparastu un negaidītu.

KO JŪS DARĪTU NAMIŅĀ?